Vi ser hela människan!

Hos oss är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av kiropraktik och är certifierade av både Master of Chiropractic och av Branschrådet Svensk Massage och fötter behandlas av Diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist.
Detta är en kvalitetsstämpel och visar att vi har gedigna utbildningar och hög yrkeskompetens, så att du kan känna dig trygg.

Vi tar hand om dig.

Ninnie Persson

Dipl. Massageterapeut /Master of Chiropraktik

Arbetar med akuta problem som nack-, bröstrygg-, ischias-, höft-, axel-, arm-, knäbesvär mm. Har 31 års erfarenhet inom rehabiliterande kiropraktik, massage och friskvård.

Jag har även stor kunskap att läsa av kroppsspråket och se dess helhet med eventuella problem och arbetar med detta i förebyggande syfte. Djupgående och rehabiliterande massage ingår i alla behandlingar.

Utbildad Master of Chiropractic samt Diplomerad Massageterapeut medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

ninnie@edkliniken.se

Anki Jansson

Dipl. och Cert. Naturläkare, Näringsterapeut, Massageterapeut, samt Glutenterapeut.

Jag är diplomerad och certifierad Naturläkare, Näringsterapeut, Massageterapeut, samt Glutenterapeut.

I samarbete med Nordic Lab i Köpenhamn och Werlab utför jag funktionsmedicinska tester så som DNA-tester, Intoleranstester, Hormontester mm samt Arteriografi en mätning som ger dig en ålder på dina kärl.

Med dessa verktyg till hjälp vill jag hjälpa er till optimal hälsa. Mitt måtto: ”Hjälp till självhjälp”.

Jag har patientförsäkring och är medlem i SNLF, NMTF och KMR.

anki@edkliniken.se

Sandra Jansson

Dipl. Medicinsk Massageterapeut, Cert. MammaMageTränare

Arbetar med både akuta och långvariga fysiska besvär alltid med ett helhetsperspektiv och för ett bestående resultat. Jag kombinerar kunskaper inom massageterapi, triggerpunkts behandling, avancerad manuell terapi, Myofascial Release (bindvävsbehandling), mammamageträning, rörelse och ergonomi för behandling av muskulär & led dysfunktion.

Behandlingarna är alltid individanpassade med syftet att optimera kroppens läkningsprocess, bli smärtfri och öka vår kroppskännedom. Vid behov ges tips och råd om träning, rörelse och ergonomi för egenvård och öka gensvaret av behandlingen.

Som certifierad mammamagetränare undersöker jag magen; dess spänts och funktion samt bedömer en ev. diastas, och hjälper till att finna – träna upp – den djupa magens muskulatur. Allt för att återfå stabiliteten och en bra funktion så att du kan gå vidare med annan träning. Hjälper även kvinnor under graviditeten med att bibehålla en bra aktivet i djupa magen och bäckenbotten både för att underlätta vid smärt problem som foglossning och ländrygg, samt för att låta muskulaturen vara igång vilket hjälper dig efter förlossning.

Arbetat aktiv som terapeut sedan 2009.

sandra@edkliniken.se

Linda Fidler

Dipl. Massageterapeut. Cert.Terapeutisk Gravidmassage™. Lymfmassör.  Cert. MammaMage tränare

Med min grund som Barnmorska sedan många år  vill jag ta tillvara det friska och naturliga i kroppen, hjälpa till att stärka kroppens egen förmåga till läkning oavsett om du är gravid eller nyligen fött barn, kvinna eller man, ung eller gammal!

Arbetar med att ta hand om och förebygga; Akuta besvär och skador, kronisk smärta, överbelastningsskador, stelhet, ömhet och svullnader.  Utför en särskild lymfmassage som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet.

Erbjuder gravidmassage och är specialiserad på Terapeutisk Gravidmassage™ och mammamassage. Samt erbjuder gravidmassage kurs för par under graviditet och förlossning.

Jag är också Cert. MammaMage tränare, med fokus på stabiliseringsträning och rörlighet.

linda.f@edkliniken.se