Vi ser hela människan!

Hos oss är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av kiropraktik och är certifierade av både Master of Chiropractic och av Branschrådet Svensk Massage och fötter behandlas av Diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist.
Detta är en kvalitetsstämpel och visar att vi har gedigna utbildningar och hög yrkeskompetens, så att du kan känna dig trygg.

Vi tar hand om dig.

Ninnie Persson

Dipl. Massageterapeut /Master of Chiropraktik

Arbetar med akuta problem som nack-, bröstrygg-, ischias-, höft-, axel-, arm-, knäbesvär mm. Har 31 års erfarenhet inom rehabiliterande kiropraktik, massage och friskvård.

Jag har även stor kunskap att läsa av kroppsspråket och se dess helhet med eventuella problem och arbetar med detta i förebyggande syfte. Djupgående och rehabiliterande massage ingår i alla behandlingar.

Utbildad Master of Chiropractic samt Diplomerad Massageterapeut medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

ninnie@edkliniken.se

Linda Fidler

Dipl. Massageterapeut. Cert.Terapeutisk Gravidmassage™. Lymfmassör.  Cert. MammaMage tränare

Med min grund som Barnmorska sedan många år  vill jag ta tillvara det friska och naturliga i kroppen, hjälpa till att stärka kroppens egen förmåga till läkning oavsett om du är gravid eller nyligen fött barn, kvinna eller man, ung eller gammal!

Arbetar med att ta hand om och förebygga; Akuta besvär och skador, kronisk smärta, överbelastningsskador, stelhet, ömhet och svullnader.  Utför en särskild lymfmassage som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet.

Erbjuder gravidmassage och är specialiserad på Terapeutisk Gravidmassage™ och mammamassage. Samt erbjuder gravidmassage kurs för par under graviditet och förlossning.

Jag är också Cert. MammaMage tränare, med fokus på stabiliseringsträning och rörlighet.

linda.f@edkliniken.se

Marie Björkman

Samtal – Rådgivning – Inspiration – Coaching

Jag är utbildad socionom och har lång erfarenhet av samtal och arbetar deltid som sjukhuskurator.

Stress och utmattning är min specialitet, även depression och motivationsarbete har jag jobbat med länge. Både enskilt och i parsamtal/familjer.

Mitt fokus är att vi alla har outforskade delar inom oss själva; i vårt tänkande och förhållningssätt – som vi kan träna på att se och acceptera.

Att lära sig se sina gamla “tankemönster” påverkar våra känslor och vårt mående.

Ibland behöver vi stöd i att se vad det är – var man sitter “fast” – speciellt när vi känner oss vilsna och har tappat fotfästet i vårt liv, ofta vid en livskris eller stora förändringar som tvingar oss att förändras.

Och ibland vet man inte hur man själv ska kunna hitta lösningar på de inre problem man har.

Då kan det vara en trygghet att ha samtal kring det som upptar ens sinne och tankar och träna på att få mer kontakt med sin egen inre kompass och därmed få mer trygghet och tydlig riktning i livet – till sin egen självrespekt och självkärlek.

Jag har tystnadsplikt och det som sägs i rummet stannar där.

Mindfulness och meditation är ett viktigt verktyg i samtalsrummet hos mig (och du behöver inte kunna detta innan).

Ring så bokar vi en tid.    073-596 58 99

marie@edkliniken.se

Du är Hjärtligt Välkommen!

Marie